Links

Jeg samler og tilføjer løbende de bedste sites og SoMe pages til denne side. Det er her hvor jeg dagligt finder den nyeste forskning, de friskeste analyser og andet godt fra idrættens verden.

Idrættens Analyseinstitut: www.idan.dk
Et helt oplagt sted at stoppe forbi en gang eller to om ugen. IDAN leverer knivskarpe analyser og forskningsresultater. IDAN har også et fint lille flow på twitter (@idan_dk), som også er embedded på idan.dk.

Play The Game: http://www.playthegame.org/
PTG drives af IDAN og har et stærkt internationalt fokus på områder indenfor idrætten der vedrører god governance og demokrati.

Inside The Games: http://www.insidethegames.biz/
Internationalt sportsmedie med fokus på nyheder om og omkring de olympiske lege og dertilhørende events og arrangementer.

Idrottsforum: www.idrottsforum.org
Skandinavisk forum med nyheder, reviews og artikler fra både den humanistiske og den samfundsvidenskabelige idrætsforskning.

Journalist Jens Weinreich: https://twitter.com/jensweinreich
Jens Weinreich beskæftiger sig med dybdegravende journalistik inden for sportens verden. Weinreich er optaget af idrætspolititik, blandt andet i relation til OL og går til stålet i sine undersøgelser af korruption og magtmisbrug i sportens verden.

Danmarks Idrætsforbund: https://twitter.com/DIFidraet
DIF's officielle twitter-konto.